Zbor cu balonul cu aer cald | Zbor privat

Zbor cu balonul cu aer cald

Zborul cu balonul este posibil in zona de ses, deal si munte atunci cand conditiile atmosferice permit acest lucru. Intr-o zi se pot executa maximum 2 zboruri daca vremea este buna – vant maxim 4 m/sec.
In nacela unui balon incap 4-6 persoane in afara pilotului, functie de greutatea acestora si vreme (temperatura).

Zboruri cu balonul cald pentru:

  • zboruri de agrement impreuna cu prietenii dumneavoastra, sau cu partenerii dumneavoastra de afaceri, se pot efectua in zona aerodromului Clinceni sau in orice alte zone unde acest lucru este posibil.
  • publicitate – daca doriti sa va faceti cunoscuta firma printr-o forma de publicitate care nu poate sa treaca neobservata
  • team building – adrenalina si spiritul de echipa sa se situeze la cote maxime

Solutia ? ZBORUL CU BALONUL CU AER CALD


Daca se executa zbor la ancora, atunci se pot executa mai multe ore de zbor intr-o zi. Acest tip de zbor poate fi abordat pentru reclama, filmari sau pentru agrement pe timpul desfasurarii diferitelor evenimente (targuri, expozitii, manifestari artistice s.a.) ;
Daca vremea permite cele doua tipuri de zbor (ancora si liber) pot fi combinate.

Un zbor de agrement cu Balonul cu aer cald costa 600 euro/ora pentru 4 persoane (150 eur/pax)

Pentru 2 persoane, in cazul in care nu gasim noi, intr-o perioada de timp determinata de comun acord alte 2 persoane,  se poate zbura si in varianta 2 + 1(pilotul) la un pret de 400 euro/ora (200 eur/pax)

Pentru grupuri mai mari de 4 persoane, se pot utiliza 2 sau 3 baloane.

Pretul pentru contacte, este in functie de numarul de ore de zbor sau zbor ancorat cumparate si incepe de la 700 Euro/ ora scazand odata cu cresterea numarului de ore cumparate, conform unei grile de preturi.
Durata se masoara din momentul in care balonul este gonflat si ridicat la verticala pana in momentul degonflarii.
Pretul nu include cheltuiala cu transportul, cazarea si masa echipajului (pentru cazul in care se fac deplasari pe distante si durate mari.)

design OZ webdesign |